Hangzhou Hangyang Cryogenic Liquefaction Equipment Co., Ltd

Hangzhou Hangyang Cryogenic Liquefaction Equipment Co., Ltd

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Importeur
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Hangyang
Aantal werknemers: 200~220 mensen
Jaarlijkse omzet: US$ 25000000 - US$ 30000000
Opgericht Jaar: 2006
Export pct: 20% - 30%
Beschrijving bedrijf
       Het Materiaalco. van de Hangyang is Cryogeen Vloeibaarmaking, Ltd één van de holdingsdochterondernemingen van Hangyang-Co., Ltd (voorraadcode: 002430), wordt het georganiseerd op basis van originele Kleinschalig van ASU Company van Co van Hangzhou Hangyang. Ltd. Het is de belangrijkste techniek, onderzoek en de productiebasis voor kleine grootte van de installaties van ASU en van de vloeibaarmaking in China, wordt het gevestigd in Hangyang-Productiebasis in Economische de Ontwikkelingsstreek van Lin'an, is het adres van verkoopbureau Nr 592, Zhongshan-het Noordenweg, Hangzhou. Het onderneemt techniek het raadplegen, ontwerp en vervaardiging, geassembleerd bouwontwerp, installatie en het opdragen en levering van delen voor middelgrote en kleine grootte van ASU met zijn professionele kwaliteit. Het is de belangrijkste basis van ontwerp, onderzoek en vervaardiging voor de binnenlandse middelgrote en kleine grootte van zuurstof/stikstof producerende installaties, vloeibare zuurstof/vloeibare stikstofinstallaties, zuurstof/stikstofvloeimiddelen, high-purity stikstofgenerators, vacuümpijpen en de Adsorptie (PSA) van de Drukschommeling voor zuurstof/stikstof die, enz. produceren; Ondertussen, is het ook de professionele fabrikant voor geïntegreerd assemblage of steunbalktype van middelgrote grootte van ASU voor het verlaten van workshop door Hangyang, zijn capaciteiten van ontwerp en vervaardiging voor geïntegreerde assemblage van middelgrote grootte van ASU-bereik het belangrijke binnenlandse niveau. Ons bedrijf heeft de onafhankelijke de invoer en de uitvoerhandelskwalificatie.


      Ons bedrijf bezit professionele technische personeelsteams van ontwerp en EPS-techniek van ASU en bezit ook ontwerpcapaciteit van product zoals onafhankelijke procesberekening, projectontwerp, eenheidsontwerp, project EPS. De vervaardigingsbasis van ons bedrijf werd opnieuw gevestigd aan nieuwe plaats in 2009. Onlangs, is het vloeroppervlak 40.34 acres. Combinating met verhuizing, ingevoerde en de productiehulpmiddelen, vormen en het materiaal van de opstellings professionele vervaardiging vormt de vervaardigingscapaciteit voor vervaardiging ASU de waarvan capaciteit onder 30,000Nm3/h. is. Ons bedrijf voert het internationale beleidsconcept uit en verkrijgt authentificatiecertificaten van beheerssysteem zoals ISO9001, ISO14001 en OHSAS18001 van DET NORSKE VERITAS. Ondertussen, verkrijgen wij productievergunning voor drukvatenvervaardiging D1 en D2, nieuw high-tech de ondernemingscertificaat van Zhejiang en het kleine en middelgrote ondernemingscertificaat op technologie gebaseerd, ons bedrijf bezit impeccably professionele productiegeloofsbrieven voor middelgrote en kleine grootte van ASU.   


     Ons bedrijf plaatst de productonderzoek, vervaardiging, marketing en dienst in om de algemene klanten superiorly gecoördineerde dienst op basis van decenniaervaring in ontwerp en vervaardigings en beleidsconcept door Hangyang uitvoerig te verlenen. De producten impliceren aspecten zoals metallurgie, verstening, elektron, machines, bouwmaterialen en ruimte. Onze producten worden niet alleen verkocht goed in heel China, maar ook aan het Westen verkocht, en ons bedrijf wordt de aangewezen leverancier in het buitenland voor verscheidene bekende gassenbeleggingsmaatschappijen. In de samenwerking met transnationale grote gassenbedrijven, absorbeert ons bedrijf en voert het geavanceerde ontwerpconcept, strikt beleidsprogramma, uitstekende productietechnologie in om ons bedrijf ertoe te brengen om zich in de richting van diversificatie, uitstekende producten te ontwikkelen en op grote schaal. Co. van de de Vloeibaarmakingstechniek van Hangzhouhangyang onderneemt Cryogeen, Ltd EPS-de werken van ASU onder ons bedrijf.

 

 

 

Hangzhou Hangyang Cryogenic Liquefaction Equipment Co., Ltd
Certificaat
Standaard:ASME NB Certification
Aantal:
Uitgiftedatum:2013-03-12
Vervaldatum:2016-01-11
Scope / Range:Boliers, pressure vessels, other pressure retaining items
Uitgegeven door:National Board of Boiler and Pressure Vessel Inspectors
Standaard:ASME U CERTIFICATION
Aantal:23857
Uitgiftedatum:2012-12-04
Vervaldatum:2016-01-11
Scope / Range:Manufacture of pressure vessels at the above location and field sites controlled by the above location(This authorization does n
Uitgegeven door:The American Society Mechanical Engineers
Oproepen ons
Contactleverancier
Veranderingstaal